Afdrukken

Voor diegene die de newsflash nog eens willen nalezen. (Versie van juni 2016)
Update na volgende publicatie.

 

1. Na de algemene vergadering op 4 mei verwelkomen we twee nieuwe bestuursleden: Kim Van de Pol is vanaf nu onze penningmeester en Marnick Vandeurzen neemt sponsoring en competitie op.

2. Na 21 jaar nemen we dan ook afscheid van Jan Vissers als penningmeester. Een indrukwekkend aantal jaren van inzet!

3. Vanaf nu is er een kast beschikbaar op’t Kiel. De bestuursleden en enkele spelers kunnen aan de sleutel. Handig voor de shuttles, verloren voorwerpen,…

4. Op het clubkampioenschap kon je mee kiezen voor een mogelijk nieuw logo. Met een ruime meerderheid werd logo D gekozen. (letters RABC met pluimpje). Thomas Maes heeft het pluimpje van Reiner Van Hove verwerkt in zijn logo. Het is dus een logo ontworpen door eigen clubleden.

5. Er wordt volop gewerkt aan competitietraining. Er komt ook extra speelgelegenheid bij in nieuwe zalen.

6. Nicharee Boonbanjong & Alex Klink mogen zich voor een jaar lang terecht ‘clubkampioen’ noemen!

7. Heb je zin om tijdens de zomermaanden ook te badmintonnen? Erwin organiseert zoals elk jaar weer zomerbadminton in sporthal Mariënborgh in Edegem. Je betaalt dan 30 euro per maand en kan 3 keer per week spelen. Meer weten? → Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op Facebook: “zomerbadminton 2016”

8. De club heeft ondertussen 3 sponsors: Paschka choco, Port of Antwerp en VDK (kijk zeker eens op hun websites). Het logo van Port of Antwerp komt hoogstwaarschijnlijk mee op de mouw van de nieuwe t-shirts.

9. Bij Elise Berben & David klinken sinds een maand de eerste kreetjes van baby Helena! Proficiat!!

 

Groetjes,

Yves, Peter, Liliane, Kim, Marnick en Karen (het bestuur)